کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
برگزاری کارگاه نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله - دومین تکرار
به اطلاع علاقمندان می رساند، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در نظر دارد برای دومین بار، کارگاه "نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله" را به صورت حضوری در روز سه شنبه19 تیرماه سال 1403 برگزار می نماید. مدرسین این کارگاه سرکار خانم دکتر غزاله اسلامیان و خانم فرشته بهمنیار می باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به دفتر کمیته تحقیقات در دانشکده مراجعه نمایید.