کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
برگزاری بازدیدی علمی از شرکت فرآورده های گوشتی رباط کریم

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با همکاری مرکز کاربردی سازی و سامان دهی ایده های نوآورانه (مکسان) ، در روز یکشنبه 13آبان ماه سال 1403 اقدام به برگزاری بازدیدی علمی از شرکت فرآورده های گوشتی رباط کریم نمود. در این بازدید که به سرپرستی جناب آقای دکتر زرگران و توسط جمعی از دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی علوم صنایع غذایی برگزار شد، دانشجویان از بخشهای مختلف شامل دریافت مواد اولیه، آمادهسازی، خطوط تولید سوسیس و کالباس، واحد بستهبندی، آزمایشگاه کنترل کیفیت و سردخانه بازدید بهعمل آوردند.
نظر