×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

 

مقالات چاپ شده با آدرس سازمانی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه با ضریب تاثیر بیش از پنج در سال 2020

 

"لازم به ذکر است این مقالات منتج از طرح های تحقیقاتی دانشجویی نیز می باشند"

 

ردیف نام نویسنده عنوان مقاله Impact Factor عنوان مجله
1 علی عطاملکی The concentration of potentially toxic elements (PTEs) in eggs: A global systematic review, meta-analysis and probabilistic health risk assessment 16.002 TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
2 سمیرا بیک زاده Seed mucilages as the functional ingredients for biodegradable films and edible coatings in the food industry 15.109 ADVANCES IN COLLOID AND INTERFACE SCIENCE
3 عادل میرزاعلیزاده Trends and applications of intelligent packaging in dairy products: a review 11.208 CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
4 فتانه هاشم پور Mycoproteins as safe meat substitutes 11.072 JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
5 جمال رحمانی Relationship between body mass index, risk of venous thromboembolism and pulmonary embolism: A systematic review and dose-response meta-analysis of cohort studies among four million participants 10.407 THROMBOSIS RESEARCH
6 فردین جوانمردی Decontamination of Aflatoxins in Edible Oils: A Comprehensive Review 6.043 FOOD REVIEWS INTERNATIONAL
7 سمیرا بیک زاده The Effects of Novel Thermal and Nonthermal Technologies on the Properties of Edible Food Packaging 6.738 FOOD ENGINEERING REVIEWS
تنظیمات قالب