×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/04/09 - 10:39
  • بازدید : 19
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

برگزاری کارگاه نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله - دومین تکرار

به اطلاع علاقمندان می رساند، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در نظر دارد برای دومین بار، کارگاه "نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله" را به صورت حضوری در روز سه شنبه19 تیرماه سال 1403 برگزار می نماید. مدرسین این کارگاه سرکار خانم دکتر غزاله اسلامیان و خانم فرشته بهمنیار می باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به دفتر کمیته تحقیقات در دانشکده مراجعه نمایید.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی,آرشيو,آخرین اخبار دستاوردها
  • کد خبر : 146606
کلید واژه
تنظیمات قالب