کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
کارگاه آشنایی با انواع مطالعات
کارگاه "آشنایی با انواع مطالعات" به صورت حضوری، به میزبانی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و تدریس سرکار خانم دکتر غزاله اسلامیان، در تاریخ 24 تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد. از دانشجویان علاقمند برای شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آید لازم به یادآوری است ظرفیت این کارگاه بسیار محدود می باشد لذا در اسرع وقت جهت ثبت نام به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی مراجعه فرمایید.