×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/04/22 - 07:05
  • بازدید : 53
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کمیته تحقیقات وفناوری دانشجویی

گزارش کار کمیته پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کمیته پژوهشی دانشجویان پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در راستای اهداف کمیته پژوهشی دانشگاه اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.

کمیته پژوهشی دانشجویان پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در راستای اهداف کمیته پژوهشی دانشگاه اقدامات زیر را در دستور کار خود قرار داده است:

برگزاری دو جلسه هماهنگی و معرفی کمیته  با حضور سرپرست و اعضای کمیته

برگزاری کارگاه مقاله نویسی

کارگاه تحلیل مقالات

کارگاه سیستماتیک ریویو

کارگاه سرچ مقدماتی

کارگاه متاآنالیز

کارگاه SPSS

کارگاه اندنوت

چاپ بیش از  50 مقاله با همکاری بهترین دانشگاههای دنیا و در معتبرترین مجلات با افلیشن کمیته پژوهشی

معرفی کمیته پزوهشی در کلاسهای مقاطع مختلف

تعیین وظایف اولیه اعضای کمیته پزوهشی

هماهنگی جهت ایجاد گروه های مقاله نویسی و طرح ها پزوهشی

مشاوره و راهنمایی دانشجویان مقاطع مختلف جهت تحصیل در مقطع بالاتر: تغذیه، صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی

 

 

 و اقدامات زیر در حال برنامه ریزی و در دست اجرا می باشد:

ایجاد مدرسه پژوهشی

برنامه ریزی منظم کارگاه های آموزشی متناسب با نیاز دانشجویان

سازمان دهی منظم تر تیم های پژوهشی

هماهنگی با استاد مختلف در جهت برگزاری کارگاه های مختلف

همکاری و معرفی هر چه بیشتر کمیته پژوهشی به اساتید گروه های مختلف

برگزاری اردوهای پژوهشی و بازدید از مراکز پژوهشی

 

  • گروه خبری : اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی,آرشيو
  • کد خبر : 118044
کلید واژه
تنظیمات قالب