کمیته تحقیقات وفناوری دانشجویی
گزارش کار کمیته پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کمیته پژوهشی دانشجویان پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در راستای اهداف کمیته پژوهشی دانشگاه اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.
کمیته پژوهشی دانشجویان پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در راستای اهداف کمیته پژوهشی دانشگاه اقدامات زیر را در دستور کار خود قرار داده است:برگزاری دو جلسه هماهنگی و معرفی کمیته با حضور سرپرست و اعضای کمیتهبرگزاری کارگاه مقاله نویسیکارگاه تحلیل مقالاتکارگاه سیستماتیک ریویوکارگاه سرچ مقدماتیکارگاه متاآنالیزکارگاه SPSSکارگاه اندنوتچاپ بیش از 50 مقاله با همکاری بهترین دانشگاههای دنیا و در معتبرترین مجلات با افلیشن کمیته پژوهشیمعرفی کمیته پزوهشی در کلاسهای مقاطع مختلفتعیین وظایف اولیه اعضای کمیته پزوهشیهماهنگی جهت ایجاد گروه های مقاله نویسی و طرح ها پزوهشیمشاوره و راهنمایی دانشجویان مقاطع مختلف جهت تحصیل در مقطع بالاتر: تغذیه، صنایع غذایی، بهداشت و ایمنیو اقدامات زیر در حال برنامه ریزی و در دست اجرا می باشد:ایجاد مدرسه پژوهشیبرنامه ریزی منظم کارگاه های آموزشی متناسب با نیاز دانشجویانسازمان دهی منظم تر تیم های پژوهشیهماهنگی با استاد مختلف در جهت برگزاری کارگاه های مختلفهمکاری و معرفی هر چه بیشتر کمیته پژوهشی به اساتید گروه های مختلفبرگزاری اردوهای پژوهشی و بازدید از مراکز پژوهشی |