×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/08/16 - 09:33
  • بازدید : 31
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

برگزاری بازدیدی علمی از شرکت فرآورده های گوشتی رباط کریم

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با همکاری مرکز کاربردی سازی و سامان دهی ایده های نوآورانه (مکسان) ، در روز یکشنبه 13آبان ماه سال 1403 اقدام به برگزاری بازدیدی علمی از شرکت فرآورده های گوشتی رباط کریم نمود. در این بازدید که به سرپرستی جناب آقای دکتر زرگران و توسط جمعی از دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی علوم صنایع غذایی برگزار  شد،  دانشجویان از بخش‌های مختلف شامل دریافت مواد اولیه، آماده‌سازی، خطوط تولید سوسیس و کالباس، واحد بسته‌بندی، آزمایشگاه کنترل کیفیت و سردخانه بازدید به‌عمل آوردند. 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی,آرشيو,آخرین اخبار دستاوردها
  • کد خبر : 157727
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب