×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/08/27 - 08:14
  • بازدید : 5
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کارگاه مدیریت ضایعات مواد غذایی در هتل ها همراه با راهکارها و تجربیات موفق

کارگاه مدیریت ضایعات مواد غذایی در هتل ها همراه با راهکارها و تجربیات موفق

چطور ضایعات غذایی را به ایده، محصول و راه‌حل تبدیل کنیم؟

هر روز در هتل‌ها حجم زیادی از مواد غذایی هدر می‌رود؛ بخشی از آن اجتناب‌ناپذیر است، اما بخش بزرگ‌ترش ناشی از مدیریت ضعیف و نبود راهکارهای علمی است.

این بار قرار نیست فقط مشکل را توضیح دهیم، قرار است حلش کنیم.

����‍���� مدرس کارگاه:

استاد سوزان کهلر – مدرس برتر هتلداری و مادر خانه‌داری ایران

���� با حضور:

• نازنین جوانی- مهندس صنایع غذایی

• علی نظری هنزائی – کارشناس هتلداری

���� در این کارگاه یاد می‌گیرید:

چرا هتل‌ها بیشترین حجم ضایعات غذایی را تولید می‌کنند 

روش‌های عملی و فوری برای کاهش ضایعات در آشپزخانه و رستوران هتل

تجربه‌های واقعی و موفق اجراشده در هتل‌های کره‌جنوبی و قابلیت اجرای آن‌ها در ایران

����همراه با اعطای گواهی به شرکت کنندگان

����ثبت نام رایگان

���� زمان برگزاری: جمعه، ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ساعت ۱۵

���� محل برگزاری: اسکای‌روم

����اطلاعات بیشتر و ثبت نام: @Dtmahya

���� در راستای وظیفه اجتماعی حفظ محیط زیست ����

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی,آرشيو,آخرین اخبار دستاوردها
  • کد خبر : 164026
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب