کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کارگاه مدیریت ضایعات مواد غذایی در هتل ها همراه با راهکارها و تجربیات موفق
کارگاه مدیریت ضایعات مواد غذایی در هتل ها همراه با راهکارها و تجربیات موفق
چطور ضایعات غذایی را به ایده، محصول و راهحل تبدیل کنیم؟
هر روز در هتلها حجم زیادی از مواد غذایی هدر میرود؛ بخشی از آن اجتنابناپذیر است، اما بخش بزرگترش ناشی از مدیریت ضعیف و نبود راهکارهای علمی است.
این بار قرار نیست فقط مشکل را توضیح دهیم، قرار است حلش کنیم.
�������� مدرس کارگاه:
استاد سوزان کهلر – مدرس برتر هتلداری و مادر خانهداری ایران
���� با حضور:
• نازنین جوانی- مهندس صنایع غذایی
• علی نظری هنزائی – کارشناس هتلداری
���� در این کارگاه یاد میگیرید:
چرا هتلها بیشترین حجم ضایعات غذایی را تولید میکنند
روشهای عملی و فوری برای کاهش ضایعات در آشپزخانه و رستوران هتل
تجربههای واقعی و موفق اجراشده در هتلهای کرهجنوبی و قابلیت اجرای آنها در ایران
����همراه با اعطای گواهی به شرکت کنندگان
����ثبت نام رایگان
���� زمان برگزاری: جمعه، ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ساعت ۱۵
���� محل برگزاری: اسکایروم
����اطلاعات بیشتر و ثبت نام: @Dtmahya
���� در راستای وظیفه اجتماعی حفظ محیط زیست ����

نظر