کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
برگزاری کارگاه نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله
به اطلاع علاقمندان می رساند، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در نظر دارد کارگاه "نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله" را به صورت حضوری در روز سه شنبه یکم خرداد ماه سال 1403 برگزار می نماید. مدرسین این کارگاه سرکار خانم دکتر غزاله اسلامیان و خانم فرشته بهمنیار می باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به لینک ثبت نام مراجعه نمایید.