×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/02/29 - 09:53
  • بازدید : 20
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

برگزاری کارگاه نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله

به اطلاع علاقمندان می رساند، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در نظر دارد کارگاه "نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله" را به صورت حضوری در روز سه شنبه یکم خرداد ماه سال 1403 برگزار می نماید. مدرسین این کارگاه سرکار خانم دکتر غزاله اسلامیان و خانم فرشته بهمنیار می باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به لینک ثبت نام مراجعه نمایید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی,آرشيو,آخرین اخبار دستاوردها
  • کد خبر : 146599
کلید واژه
تنظیمات قالب