کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بازدید علمی از شرکت فرآورده های گوشتی آندره توسط دانشجویان صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه در روز 21 اردیبهشت ماه سال جاری بازدید علمی از شرکت فرآورده های گوشتی آندره برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی برگزار نمود.
در راستای پیوند میان آموزش نظری، تجربه عملی و پژوهشی، دانشجویان ترم ششم کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی به همراه استاد راهنما، جناب آقای دکتر زرگران، از شرکت فرآوردههای گوشتی آندره بازدید کردند. هدف از این بازدید، آشنایی با فرآیندهای تولید صنعتی فرآوردههای گوشتی، اصول کنترل کیفیت و استانداردهای بهداشتی در این صنعت بود.
در این بازدید دانشجویان از بخشهای مختلف شامل دریافت مواد اولیه، آمادهسازی، خطوط تولید سوسیس و کالباس، واحد بستهبندی، آزمایشگاه کنترل کیفیت و سردخانه بازدید بهعمل آوردند. این تجربه، درک بهتری از کاربرد دروس تخصصی مانند تکنولوژی گوشت و بهداشت مواد غذایی به دانشجویان ارائه داد. بازدید مذکور علاوه بر ارتقاء سطح علمی، انگیزه بیشتری برای فعالیت حرفهای در صنعت غذا در دانشجویان ایجاد نمود.
نظر