×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/07/11 - 13:02
  • بازدید : 82
  • تعداد بازدید : 81
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کمیته تحقیقات وفناوری دانشجویی

درخشش کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و دانشجویان پژوهشگر و فناور دانشگاه

درخشش کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اولین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

درخشش کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و

دانشجویان پژوهشگر و فناور دانشگاه 

در اولین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

 

برای اولین بار و در سطح کشور، جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیبا سرپرستی سرکار خانم دکتر سارا سهراب وندی و دبیری سرکار خانم نادیا اکبرزادهتوانست رتبه نخست کشور را به خود اختصاص دهد. لازم به اشاره است در سال های گذشته نیز کمیته تحقیقات و فناوریدانشگاه موفق  به کسب رتبه نخست در 9 دوره جشنواره علوم پزشکی رازی طی سال های 1392 الی 1400 شده بود.

در کنار این موفقیت بزرگ کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه، دانشجویان پژوهشگر و فناور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تمام بخش های هفتگانه حقیقی دانشجویی و محصول انتخاب شدند به طوری که در بخش های پژوهشگر برتر مقطع دکترای عمومی و کارشناسی،  طرح پژوهشی برگزیده و فناور برگزیده، رتبه نخست دانشگاه های علوم پزشکی کشور را به خود اختصاص دادند و با وجود برتری قابل ملاحظه در بخش های پایان نامه، مقاله، کتاب موفق به دریافت تقدیرنامه شدند که این موضوع نشان دهنده برتری دانشجویان این دانشگاه در هر دو حوزه پژوهشی و فناوری در میان دانشجویان علوم پزشکی کشور است.

در این مراسم در بخش حقوقی از کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه به عنوان کمیته برگزیده، و در بخش های حقیقیاین جشنواره، سرکار خانم مبینا فتحی و آقای دکتر عمید رهی به ترتیب به عنوان پژوهشگر و فناور برگزیده از دانشکده پزشکی، جناب آقای حامد کردورکانه در بخش پژوهش برتر از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اهدای لوح و تندیس مورد تقدیر قرار گرفتند. نیز از پایان نامه کارشناسی ارشد سرکار خانم مروارید نورمحمدی در بخش پایان نامه برگزیده از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، کتاب لاتین سرکار خانم دکتر نوشا سمیعی فر از دانشکده پزشکی به عنوان ادیتور، مقاله سرکار خانم سپیده احمدی از دانشکده فن آوری های نوین به عنوان نویسنده اول و سرکار خانم دکتر مریم غلامعلی زاده در بخش دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی از مرکز تحقیقات سرطان تقدیر و قدردانی شد.

ضمن تبریک به جامعه علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ویژه دانشجویان عزیز، برای معاونت محترم تحقیقات و فناوری و کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه موفقیت های روزافزون را از خدای متعال خواستاریم.

 

  • گروه خبری : اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی,آرشيو
  • کد خبر : 121246
کلید واژه
تنظیمات قالب